Koeriersdienst

Koeriersdienst

Op zoek naar een koeriersdienst die persoonlijk, flexibel en eerlijk werkt met jarenlange ervaring? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Pakket-direct is de specialist in koeriersdiensten die met spoed en zorg uitgevoerd dienen te worden en zorgt ervoor dat uw zendingen onbeschadigd en op tijd afgeleverd worden.

Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wij zijn uw betrouwbare koerier voor nationaal en internationaal spoedtransport. Hoe groot of klein het pakket is, het is onze passie te zorgen dat uw pakket goed van A naar B komt!

pakket-direct-koeriers Koeriersdienst

Voor elk type zending bieden wij de oplossing op maat. Of het nu een kleine zending is die met een kleine bestelbus kan worden geleverd, of dat er een grotere bus nodig is; voor ons is het geen probleem. Ook voor internationaal transport bieden wij direct de oplossing.

Onze koeriers rijden dagelijks naar vrijwel alle landen in de EU, zoals België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, zelfs tot aan Roemenië. Met koeriers in heel Nederland staat onze koerier snel bij u voor de deur en zorgen wij dat het binnen de kortst mogelijke tijd op locatie is. De pakketten die u via onze spoedkoeriersdienst laat vervoeren, zijn verzekerd. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en leg ons uw probleem voor! Onze spoedkoeriers zorgen voor de oplossing.