Internationale spoedzending

Internationale koerier nodig?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een internationale koerier die uw pakket direct met zorg en spoed van A naar B brengt met uitstekende dienstverlening? Pakket-direct staat altijd voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ons grote netwerk koeriers en luchtvracht mogelijkheden kunnen wij u altijd een zeer scherp tarief bieden.

internationale-koerier-bel Internationale spoedzendingprijs-berekenen-internationaal Internationale spoedzending

 

 

Goedkope luchtvracht Goedkope koeriers Door heel Europa

Onze internationale koeriersdienst

koerier-internationaal-300x205 Internationale spoedzendingUw probleem is onze uitdaging. Het is onze passie om voor elke zending de beste oplossing te vinden, waarbij uw eigen wensen uiteraard centraal staan. Heeft u een klein pakket?Dan hebben wij een auto of kleine bestelbus die uw zending verzorgt. Maar ook voor grote zendingen staan wij altijd voor u klaar om de juiste oplossing te bieden. Met ons wagenpark (auto’s, bestelbussen, bussen, bakwagens met laadklep) regelen wij elke zending. Zelfs een vrachtwagen nodig? Geen probleem! Als u op zoek bent naar een internationale koeriersdienst, die uw pakket direct naar of vanuit het buitenland brengt, dan staan wij graag voor u klaar. In heel Europa kunnen wij met spoed uw pakket/zending van A naar B brengen. Heeft het wat minder spoed? Dan betaalt u een nog lager tarief.

Goedkoop en snel – over de weg of door de lucht

internationale-luchtvracht-300x216 Internationale spoedzendingBent u op zoek naar een internationale koerier die zowel superscherp geprijsd is en razendsnel bij u op locatie is om de zending op te halen? Neem dan direct contact met ons, of vraag een offerte aan. Wij staan uiteraard altijd klaar voor al uw vragen.